Reviews

Lees hieronder enkele reviews over onze opleidingen. Ben je ook tevreden over onze opleidingen? Laat dan hieronder een review achter.

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben bij bossfactory de cursus partnermassage gedaan, mijn vriendin en ik vinden masseren leuk en wilde nu eindelijk eens leren hoe we goed bij elkaar de nek los kunnen masseren zonder dat ik met mijn mannen knuisten mijn vriendin weer eens te hard masseerde. De docente heeft bij het plannen van de datum eerst geanalyseerd waar onze behoefte naar uit ging, we hebben enorm veel geleerd en het was erg fijn om tijdens de les te ervaren dat er extra aandacht gegeven werd aan hetgeen wij juist wilde leren. Ook kregen wij les van een dame die al 10 jaar masseur is en dit konden wij duidelijk merken….super toffe dag gehad thanks Bossfactory

★★★★★
5 5 1
Op 23 oktober heb ik de cursus wimperstyliste one by one gedaan bij de Boss Factory Opleidinginstituut. Wat ik zo fijn vond in vergelijking met andere cursussen die ik heb gedaan is de volle aandacht die ik kreeg doordat ik 1 op 1 les kreeg van de docente. Deze dag bestond uit theorie en praktijk. Daarom was dit ook een leerzame gezellige cursus dag. Aardige mensen en ik kan voor vragen altijd bij hun terecht. Bedankt Bossfactory. Tot snel wellicht!

★★★★★
5 5 1
Zelf heb ik al twee cursussen gevolgd bij Boss Factory. Ook ben ik al ingeschreven voor een nieuwe cursus in december. Ik was ook zoek naar cursussen voor in de beauty branche, maar veel cursussen konden alleen ver weg gevolgd worden. Helaas beschik ik zelf alleen over een scooter, dus werd dit voor mij lastig. Via Facebook zag ik een leuke aanbieding van Boss Factory, waarna ik via hun website zag dat zij gevestigd zaten in Veenendaal. Vanaf de eerste cursus, Wenkbrauwstyling die gegeven werd, voelde ik me al meteen op mijn plek. Niet ging het alleen over de cursus, maar ook hoe ik zelf zou kunnen doorgroeien en ontwikkelen in de beauty branche. Het was erg gezellig en ik voelde me erg 'thuis', zo heb ik me na deze cursus gelijk ingeschreven voor de volgende. Tijdens de cursus wordt er goed uitgelegd wat de behandeling inhoud, wat eventueel de gevaren er van zijn en wat je wel en niet moet doen en ook tijdens de praktijk is het gezellig, maar wordt er ook professioneel gewerkt. Ook buiten de cursussen kun je advies vragen of gewoon even gezellig kletsen. Ik ben erg blij dat ik Boss Factory ben tegen gekomen, want nu heb ik zeker een vast adres waar ik mijn cursussen ga volgen. Het leuke is ook nog dat er ook steeds meer cursussen bij komen, waardoor ik mezelf steeds meer kan gaan ontwikkelen en verbeteren.

★★★★★
5 5 1
31 januari is liana bij ons in de salon geweest voor een coaching gesprek. Wat hebben wij in deze 3 uur dat zij is geweest enorm veel geleerd van haar. Ze komt met de beste intentie en is erg gemotiveerd om je als bedrijf succesvol te maken. En dat is gelukt. door een paar simpele aanpassingen hebben wij deze maand al meer bijverkoop weten te realiseren, en een leuk stappenplan van Liana gekregen om de aankomende 6 maanden mee aan de slag te gaan. Echt een aanrader voor als je echt even op niveau wilt brainstormen.

Schrijf een review

Naam
Email
Rating
Review Content