Vestiging Hardinxveld-Giessendam

Sinds januari 2018 zijn Liana en Jurgita gaan samenwerken op het gebied van trainingen. Zo kunnen bijna al onze trainingen zowel in Veenendaal als in Hardinxveld-Geissendam gegeven worden.

Een samenwerking tussen PMU & Derma Studio en Gaube Kosmetik die sinds kort is gestart in Nederland.

Gaube Kosmetik is van origine een Oostenrijks bedrijf dat al 30 jaar werkzaam is in de wereld van permanente make-up. In samenwerking met Jurgita Germaniene, eigenaar  van het in Nederland gevestigde PMU&Derma Studio, is Gaube Kosmetik (GK) ook in Nederland gestart met het aanbieden van zeer hoog ontwikkelde permanente make-up technieken. Jurgita, vertegenwoordiger van Gaube Kosmetik en Scalp Optic Hair in Nederland, is op hoog niveau opgeleid in onder andere de verschillende permanente make-up technieken, Microblading, Hoofdhuid micropigmentatie, Meso therapie en andere behandelingen. Zij kan deze voor u uitoefenen met de hoogwaardige producten van Gaube Kosmetik én zij is gecertificereerd om anderen te trainen in deze technieken en behandelingen.

Iets wat Gaube Kosmetik (NL) onderscheidt van andere specialisten is dat wij werken met TÜV Austria. Een zeer geavanceerde partner die met hun technische expertise meerwaarde biedt tijdens het uitvoeren of volgen van Gaube Kosmetik trainingen en behandelingen. PMU&Derma Studio biedt u daarom nu de mogelijkheid tot deze opleiding, u kunt daarnaast niet alleen zelf de behandelingen uitvoeren maar ook de kans krijgen tot het worden van een erkende trainer in permanente make-up en zo andere weer opleiden. Op deze manier groeit de wereld van permanente make-up en bereiken we met elkaar een nog groter publiek.

 

Groot Veldsweer 127
3371CC, Hardinxveld-Giessendam
06-19747301
jurgita.german@gmail.com